DWL PVC-Hout-Look Vloeren

Niet te onderscheiden van echte houten vloeren.
Binnen 1 dag een schitterende nieuwe vloer met minimaal 10 jaar garantie!

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. U wilt toch ook dat de vloer moet passen bij uw overige woninginrichting. En bovendien wilt u ook beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste keuze is qua prijs/kwaliteitverhouding, levensduur en onderhoud. DWL-Vloeren maken het u een stuk eenvoudiger. Wij bieden geen eindeloze varianten. Wij bieden 10 verschillende kleuren pvc-vloeren aan, modieus kwalitatief hoogwaardig voor een mooie prijs met 10 jaar garantie. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Onze werkwijze
Zodra u contact met ons opneemt, maken wij een afspraak met u op de locatie waar de vloer bij u gelegd moet worden. Wij komen dan bij u met kleurstalen. Op deze manier kunt u ter plekke de juiste kleur kiezen die het beste past bij uw interieur en huisstijl. Vervolgens ontvangt u binnen twee werkdagen een offerte van ons. Zodra u akkoord gaat met onze offerte, bespreken wij met u wanneer het u het beste schikt om de nieuwe vloer bij u te leggen. Wat ons betreft kan dat zeer snel binnen 5 werkdagen. Wij leggen uw nieuwe vloer in 1 dag.

Waarom wij?
Uw ondervloer wordt altijd eerst geëgaliseerd om de nieuwe pvc-vloer zo vlak mogelijk te leggen. Wij gebruiken daarvoor een speciaal soort egaline, de Uzin 172 BI-Turbo. Deze egaline droogt zeer snel. Binnen een uur is het al mogelijk om de nieuwe pvc-vloer hierop te verlijmen. Zodra de hele pvc-vloer gelegd is, kunt u al direct erop lopen en uw interieur weer inrichten. Hier onderscheiden wij ons van andere vloerenbedrijven. Daar is over het algemeen de werkwijze dat men gewone egaline gebruikt, waardoor deze eerst 24 uur dient te drogen voordat de pvc-vloer erop verlijmd kan worden.

Voordelen:
► Geluiddempend

► Hygiënisch
► Duurzaam
► Onderhoudsarm
► Warm en sfeervol
► Ruime keuze
► Brandvertragend
► Slijtvast
► Voelbare houtstructuur
► Vochtbestendig
► Betaalbaar
► Natuurgetrouw
► Vloerverwarming geschikt
► Garantie bij huishoudelijk gebruik: 15 jaar
► Garantie bij commercieel gebruik: 10 jaar

Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar:  06 207 768 13 of 06 165 065 87
Of stuur een mailtje naar:  info@dwlvloeren.nl

KLIK HIER als u via onze website een offerte wilt aanvragen.

 

Verkrijgbare kleuren
DWL-2504RDWL-2701DWL-2704DWL-2706DWL-5200DWL-5700DWL-5800DWL-6504LDWL-8200RLDWL-8600RL

ijsbeer

PVC-HOUT-LOOK VLOER

foto2

PVC-HOUT-LOOK VLOER

PVC 3

PVC-HOUT-LOOK VLOER

PVC4

PVC-HOUT-LOOK VLOER

PVC1

PVC-HOUT-LOOK VLOER

Ega1

GEËGALISEERDE VLOER

 Comments are closed.